Auditie doen bij Make Some Noise Kids

Als jij wilt dansen of zingen bij de liveshows en videoclips van Make Some Noise Kids, dan zul je eerst auditie moeten doen. De auditie bestaat uit twee rondes. Met de eerste ronde kun jij nu gelijk meedoen staat open tot 1 februari 2018. Hieronder lees je hoe je auditie kunt doen.

Wie mag auditie doen?
Iedereen mag auditie doen bij Make Some Noise Kids die:
- op 1 juli 2018 tussen de 9 en 13 jaar is.
- beschikbaar is bij de gevraagde activiteiten (zie kopje beschikbaarheid)
- gelooft in God en zijn/haar talenten wil inzetten voor Hem en voor anderen.

Zo doe je auditie
Maak een dansauditie-filmpje van 1 minuut (niet langer) waarop je met volle overtuiging danst: van breakdance tot streetdance, alles mag. Laat dus zien wat je in huis hebt! Kun jij naast dansen ook goed zingen of rappen? Stuur ons dan ook zangauditie-filmpje waarin jij je favourite lied acapella zingt of rapt (zonder muziek). Dan weten wij welke zang-skills jij in huis hebt.

Upload vervolgens jouw filmpje(s) naar YouTube en kopiëer de link in onderstaand aanmeldformulier voor audities. Als jouw video wordt geselecteerd mag je 'live' auditie doen tijdens de auditiedag op 10 februari 2018. Op 3 februari 2018 maken wij bekend of je door bent naar de volgende ronde.

Auditietips:
- Dans met uitstraling in je gezicht
- Dans overtuigend en maak je bewegingen af
- Dans het refrein van het lied en sla het intro over, zodat je niet hoeft te wachten
- Maak je dansbewegingen overdreven groot zonder dat het ongecontroleerd wordt

Belangrijke info voor ouders:

  • Kans op toelating: De kans dat uw kind wordt geselecteerd is klein aangezien we veel aanmeldingen verwachten. Bereid uw zoon/dochter alvast voor op de mogelijkheid dat hij/zij niet wordt geselecteerd.
  • Kosten: De eerste auditieronde is gratis, kinderen die worden uitgenodigd voor de auditiedag vragen wij wel een onkostenvergoeding van 10 euro. Reiskosten naar de liveshows, videoclips en repetiezaterdagen zijn voor eigen rekening.
  • Beschikbaarheid: kinderen die worden geselecteerd dienen beschikbaar te zijn op de 4 repetitiezaterdagen in de maanden september en oktober, 4 showdagen in de maanden oktober en november en ongeveer 3 zaterdagen waarop videoclips worden opgenemen. De exacte data volgen later.
  • Veiligheid op YouTube: wanneer het auditiefilmpje als verborgen video wordt geupload, kan alleen degene met de link heeft filmpje zien. Het filmpje is niet openbaar zichtbaar op YouTube en wordt niet geïndexeerd voor de zoekmachines. Wij zullen zorgvuldig omgaan met de link en deze niet verder verspreiden.
  • Auditiedag: wanneer uw zoon/dochter wordt toegelaten tot de tweede auditieronde, zal hij/zij live auditie doen op de auditiedag op 10 februari 2018 op een centrale locatie in Nederland. Houdt u alvast rekening met deze datum. De bekendmaking wie er doorgaan naar de tweede ronde zal plaatsvinden op 3 februari 2018.

Auditieformulier

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
CAPTCHA
Ongeldige invoer

Contact

Klaas Jan Leenheer
Klaas Jan Leenheer Producent
Laurens Post
Laurens Post Muziekproducer

Nieuwsbrief