fbpx

Dans auditie doen

Wie mag auditie doen?
Iedereen mag tot 24 maart 2019 auditie doen bij Make Some Noise Kids die:
- op 1 juli 2019 tussen de 9 en 13 jaar is.
- beschikbaar is bij de gevraagde activiteiten
- gelooft in God en zijn/haar talenten wil inzetten voor Hem en voor anderen.

Hoe werkt het?

Je kunt auditie tot 24 maart 2019 doen door een dansfilmpje van jezelf in te sturen. Wanneer je wordt geselecteerd, ga je door naar de tweede ronde: de auditiedag op 6 april 2019. Hier worden de kinderen geselecteerd die mee mogen doen met de nieuwe liveshows van Make Some Noise Kids in het najaar van 2019.

Zo doe je auditie: Maak een dansauditie-filmpje van 1 minuut (niet langer) waarop je met volle overtuiging danst: van breakdance tot streetdance, alles mag. Laat dus zien wat je in huis hebt!
Upload vervolgens jouw filmpje(s) naar YouTube en kopiëer de link in het auditieformulier. Als jouw video wordt geselecteerd mag je 'live' auditie doen tijdens de auditiedag op 6 april 2019. Uiterlijk 30 maart 2019 maken wij bekend of je door bent naar de volgende ronde.

Auditietips:

  • Dans met uitstraling in je gezicht
  • Dans overtuigend en maak je bewegingen af
  • Dans het refrein van het lied en sla het intro over, zodat je niet hoeft te wachten
  • Maak je dansbewegingen overdreven groot zonder dat het ongecontroleerd wordt

Belangrijk voor ouders:

Veiligheid op YouTube
Auditie doen bij Make Some Noise Kids werkt via YouTube filmpjes. Wanneer het auditiefilmpje als verborgen video wordt ge-upload, kan alleen degene met de link het filmpje zien. Het filmpje is niet openbaar zichtbaar op YouTube en wordt niet geïndexeerd door de zoekmachines. Wij zullen zorgvuldig omgaan met deze link en deze niet verder verspreiden. Belangrijk wel is om de status NIET op 'prive' in te stellen, dan kunnen wij het filmpje ook niet zien.

Kans op toelating
Uiterlijk 30 maart 2019 maken wij bekend of uw zoon/dochter door is naar de volgende ronde. De kans dat uw hij/zij wordt geselecteerd is klein aangezien we veel aanmeldingen verwachten. Bereid uw zoon/dochter alvast voor op de mogelijkheid dat hij/zij niet wordt geselecteerd. Vanwege de grote hoeveelheid aanmeldingen kunnen we niet uitgebreid ingaan op de reden waarom kinderen niet zijn geselecteerd. Alvast bedankt voor uw begrip.

Beschikbaarheid: Kinderen die worden geselecteerd dienen beschikbaar te zijn op de 4 repetitiezaterdagen in de maanden september en oktober, 4 showdagen in de maanden oktober en november en ongeveer 3 zaterdagen waarop videoclips worden opgenemen. De exacte data volgen.

Kosten: De eerste auditieronde is gratis, kinderen die worden uitgenodigd voor de auditiedag vragen wij wel een onkostenvergoeding van 10 euro. Reiskosten naar de liveshows, studio, videoclips en repetiezaterdagen zijn voor eigen rekening.

Auditiedag: Wanneer uw zoon/dochter wordt toegelaten tot de tweede auditieronde, zal hij/zij live auditie doen op de auditiedag op 6 april 2019. Deze wordt gehouden op een centrale locatie in Nederland. Houdt u alvast rekening met deze datum. De bekendmaking wie er doorgaan naar de tweede ronde zal plaatsvinden voor 30 maart 2019.

Contact

Klaas Jan Leenheer
Klaas Jan Leenheer Producent
Laurens Post
Laurens Post Muziekproducer

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze nieuwste updates en ontvang kortingscodes voor onze webshop!