fbpx

Zang-auditie doen

Wie mag auditie doen?
Iedereen mag tot 24 maart 2019 auditie doen bij Make Some Noise Kids die:
- op 1 juli 2019 tussen de 9 en 13 jaar is.
- beschikbaar is bij de gevraagde activiteiten
- gelooft in God en zijn/haar talenten wil inzetten voor Hem en voor anderen.

HOE WERKT HET?

Je kunt tot 24 maart 2019 zangauditie doen door een zangfilmpje van jezelf in te sturen voor 1 april. In tegenstelling tot dansauditie ontvang je geen bericht of wel of niet 'door' bent. We bewaren namelijk jouw auditiefilmpje voor het moment dat we liedjes gaan opnemen voor de nieuwe cd. Dan zoeken we bij elk liedje een passende stemmen. Het kan dus zijn dat je pas geen of een paar maanden later bericht van ons krijgt om een liedje op te nemen.

Zo doe je zangauditie: Maak een zangauditie-filmpje van 1 minuut (niet langer)waarop jij je favouriete lied acapella zingt of rapt (zonder muziek).
Laat zoveel mogelijk jouw kwaliteiten horen. Upload vervolgens jouw filmpje(s) naar YouTube en kopiëer de link in het auditieformulier. Wanneer wij jouw zangfilmpje hebben ontvangen, krijgen we een indruk van jouw stem en zangkwaliteiten. We zullen contact met je opnemen wanneer we een liedje hebben die past bij je stem.

Belangrijk voor ouders:

Veiligheid op YouTube
Auditie doen bij Make Some Noise Kids werkt via YouTube filmpjes. Wanneer het auditiefilmpje als verborgen video wordt ge-upload, kan alleen degene met de link het filmpje zien. Het filmpje is niet openbaar zichtbaar op YouTube en wordt niet geïndexeerd door de zoekmachines. Wij zullen zorgvuldig omgaan met deze link en deze niet verder verspreiden. Belangrijk wel is om de status NIET op 'prive' in te stellen, dan kunnen wij het filmpje ook niet zien.

Kans op toelating
De kans dat uw kind wordt geselecteerd is klein aangezien we veel aanmeldingen verwachten. Bereid uw zoon/dochter alvast voor op de mogelijkheid dat hij/zij niet wordt geselecteerd. Gezien de hoeveelheid aanmeldingen kunnen we niet uitgebreid ingaan op de reden waarom kinderen niet zijn geselecteerd.

Kosten: Zang-auditie is gratis, reiskosten studio zijn voor eigen rekening.

Contact

Klaas Jan Leenheer
Klaas Jan Leenheer Producent
Laurens Post
Laurens Post Muziekproducer

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze nieuwste updates en ontvang kortingscodes voor onze webshop!