fbpx
Over Make Some Noise Kids...

Over Make Some Noise Kids

Stichting Make Some Noise Kids (hierna 'Make Some Noise Kids') is een christelijke organisatie die kinderen een aantrekkelijk platform geeft waarop creatief talent wordt bevestigd, uitgedaagd en ingezet voor anderen, met als doel: het potentieel naar buiten brengen wat God in kinderen heeft gelegd.

Kinderen zijn niet alleen de toekomst, maar ook zeker de generatie van nu! Kinderen zijn volwaardige mensen, uniek gemaakt en hebben veel te brengen in deze maatschappij. 'Make Some Noise Kids' wil kinderen beïnvloeden met Bijbelse waarheid, zodat ze sterk in hun geloof, in hun identiteit en in deze maatschappij staan. 'Make Some Noise Kids' wil kinderen bevestigen in dat God onvoorwaardelijk van hen houdt en hen laten ontdekken welke creatieve talenten Hij in hen heeft gelegd. 'Make Some Noise Kids' wil kinderen uitdagen om hun talenten in te zetten voor God en anderen. 'Make Some Noise Kids' wil kinderen een platform geven om een inspiratie te zijn voor andere kinderen.

'Make Some Noise Kids' geeft kinderen een platform om hun geluid laten horen zo ver als dit kan: ‘Make Some Noise Kids’! De activiteiten van ‘Make Some Noise Kids’ komen uit deze visie voort en dragen hiertoe bij.

KERNACTIVITEITEN:

MUZIEK
‘Make Some Noise Kids’ geeft alle kinderen in Nederland de kans om hun eigen lied in te sturen. Ingezonden liederen worden geselecteerd, ingezongen en professioneel geproduceerd. Muziek van ‘Make Some Noise Kids’ is fris, eigentijds en doordrenkt van Bijbelse waarheid. Doordat de liederen zijn geschreven en gezongen door kinderen sluiten ze perfect aan op de belevingswereld van kinderen. Het resultaat is: een frisse kinder-cd, gemaakt door en voor kinderen. Ook worden liederen naar Engels vertaald en internationaal uitgebracht.

LIVESHOWS EN EVENTS
Tijdens de spectaculaire liveshows en events van ‘Make Some Noise Kids’ komt de muziek tot leven. Er worden onvergetelijke momenten gecreëerd voor zowel kinderen op het podium als het publiek. De liveshows zijn laagdrempelig, van hoge kwaliteit en zo aantrekkelijk dat kinderen graag andere kinderen mee willen nemen. ‘Make Some Noise Kids’ heeft een wisselende betrokken kindergroep die jaarlijks wordt samengesteld met behulp van een open landelijk auditie proces.

HOGE KWALITEIT
Wij willen kinderen het beste geven. Hoge kwaliteit muziek die ze laten horen aan hun vrienden in de klas. Liveshows waar ze iedereen mee naartoe willen nemen.

PLUS EN MAGAZINE
Flitsende videoclips, songtekstvideo’s, dansinstructievideo’s en online zangtips worden aangeboden in het ‘Plus’-abonnement. Op deze manier helpt ‘Make Some Noise Kids’ het talent van kinderen verder te ontwikkelen. Tevens geeft ‘Make Some Noise Kids’ een magazine uit waarin kinderen worden aangesproken op gebied van creativiteit, lifestyle, dans en muziek.

ORGANISATIE
‘Make Some Noise Kids’ is een onafhankelijke en interkerkelijke organisatie die in 2013 werd opgericht door Klaasjan Leenheer en Laurens Post.

Klaasjan en Laurens zijn eindverantwoordelijk voor de activiteiten van 'Make Some Noise Kids'. Klaasjan richt zich voornamelijk op organisatie, visie en contacten. Laurens produceert de muziek en coördineert de visuele en creatieve uitingen van ‘Make Some Noise Kids’. Tevens wordt ‘Make Some Noise Kids’ ondersteund door een team van vrijwilligers.

Make Some Noise Kids wordt o.a. gesteund door:

Usound
"Onze studio waar alle muziek vandaan komt en alle zang wordt opgenomen."
www.usound.nl
Ecovata
"Onze distributeur, dankzij Ecovata liggen onze cd's in veel christelijke boekwinkels en webwinkels."
www.ecovata.nl
Lennie van Zandwijk
"Onze zangeres van Nummer 1 en backingsvocals op de cd's."
www.lennievanzandwijk.nl

Contact

Klaas Jan Leenheer
Klaas Jan Leenheer Producent
Laurens Post
Laurens Post Muziekproducer

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze nieuwste updates en ontvang kortingscodes voor onze webshop!